Gedragsbegeleiding

Soms loop je met jouw hond tegen problemen aan. Dat ietwat vervelende gedrag loopt steeds verder uit en begint te escaleren. Jullie kunnen niet meer samen door één deur. Of je hebt een specifieke vraagstuk waarmee je op de reguliere hondenschool niet terecht kan. Sanne en de honden biedt gedragsbegeleiding en verschillende opvoedingscursussen, aangepast op de vraag en behoefte van jou en jouw hond.

Mijn specialisatie is de rasgroep terriërs, reactief gedrag aan de lijn, en leren ontspannen wandelen. Reactief gedrag en (niet) ontspannen wandelen gaat vaak hand in hand en zie je met toenemende mate in onze drukke samenleving.

Ik werk met een positieve methode. Alle oefeningen worden aangeleerd op basis van het belonen van goed gedrag en ombuigen van ongewenst gedrag. We maken gebruik van de clicker, dit is een ondersteuning in de training waarbij wij met goede timing “markeren” en dat belonen.

Puppycursus

Je hebt een pup in huis, gefeliciteerd! Je wilt jouw puppy de beste start geven. Maar, het is toch wel meer werk van verwacht. Sanne en de honden helpt je hier graag bij. Ik bied een-op-een puppytraining aan huis, waarbij we samen werken en trainen op een positieve manier.

Tijdens de puppycursus komen verschillende gehoorzaamheidsoefeningen aan bod. Ook gaan we aan de slag met de socialisatie, samenwerking, balans en coördinatie en krijgen jullie tips en tricks. Dit wisselen we af met veel theorie tijdens de lessen.

De puppycursus duurt 6 lessen, iedere les duurt 3 kwartier. We werken niet aan de hand van een vastgesteld cursusplan, maar behandelen juist wat jij wil. De eerste lessen kom ik bij jou aan huis, en voor de socialisatie gaan we samen op pad. De hele cursus door ben ik beschikbaar voor vragen. De kosten bedragen €150,00

Pubercursus

Met de pubercursus bouwen we verder op wat jullie in de puppytijd geleerd hebben. Ook komen er nieuwe oefeningen aan bod, zoals het negeren van afleidingen en ontspannen wandelen

Verder krijg je handvatten hoe je de eerste verschijnselen van puberteit kan herkennen en benaderen. De pubercursus is tevens bij uitstek geschikt voor herplaatste/ geadopteerde honden.

De pubercursus duurt 6 lessen, iedere les duurt 3 kwartier. We werken niet aan de hand van een vastgesteld cursusplan, maar behandelen juist wat jij wil. De cursus is zowel aan huis als op een andere locatie te volgen. De hele cursus door ben ik beschikbaar voor vragen. De kosten bedragen €150,00


Scroll naar boven