Harderwijk
info@sanneendehonden.nl

Nieuw jaar, nieuw plan.

Nieuw jaar, nieuw plan.

Afgelopen jaren heb ik op deze website op vrolijke noot geschreven. Recepten voor hondenkoekjes, zelf speeltjes maken, reviews van evenementen.. Het is tot nu vooral een leuke ‘lifestyle’ hondenblog geweest.

Met ingang van 2019 sla ik met Sanne en de honden een andere weg in. Op de achtergrond ben ik al enige tijd bezig met verandering, nu is het tijd om deze veranderingen de wereld in te brengen!

Persoonlijke verandering

Misschien is het al opgevallen, op persoonlijk vlak is het afgelopen jaar zeker wat verandert. Zo heb ik een opleiding afgerond, cursussen doorlopen, ben ik verhuisd, heb ik afscheid moeten nemen en heb ik een toekomst bij elkaar gedroomd. Deze toekomstdroom is niet alleen voor mijn eigen leven, maar ook welke richting ik met Sanne en de honden in wil slaan.

Want oh, wat heb ik een plannen. Privéles, een volledige hondenschool, doorgaan voor gedragstherapie? Alles heb ik wel bedacht, niet alles haalbaar op de korte termijn. Ik zit natuurlijk nog met mijn “normale” werk, waar ik zeker niet vanaf wil. Ook moet er gewoon brood (en brokken 😉) op de plank komen.

Volgende stap

Desalniettemin is het tijd om de volgende stap te nemen. De meeste leuke, vrolijke blogberichten zijn offline gehaald. De website heeft een (tijdelijk) nieuw uiterlijk gekregen In de loop van de komende maanden wordt de nieuwe weg steeds een stukje verder uitgebreid. Iedere nieuwe stap komt op de website te staan, maar houdt ook zeker social media in de gaten.

Voor nu wens ik iedereen een gelukkig 2019!

Groet, Sanne