Hallo! Welkom bij Sanne en de honden. Ik ben Sanne, ik werk met en ben gek op honden.

Over Sanne en de honden

Of je nu een puppy- of pubercursus wil volgen, met privétraining serieus aan de slag wil gaan of gewoon voor de fun wat lessen wil volgen, bij Sanne en de honden kan je terecht. Ik bied een breed scala aan lessen, zowel vooropgezette cursussen als individuele lessen die compleet naar jouw wens ingevuld kunnen worden.

Alle lessen worden aan huis gegeven, of indien afgesproken op locatie. Ik heb geen aparte hondenschool met trainingsveld, ik kom in de eigen omgeving les geven. Dit is tenslotte ook waar jij en jouw hond de meeste tijd doorbrengen. Alle lessen zijn individueel, dat houdt in dat ik altijd een-op-een les geef. Het voordeel is dat ik helemaal op jouw wensen in kan gaan. Ook heb ik alle tijd voor jouw hond, hoef ik mijn aandacht niet te verleggen en blijven we niet te lang bij één oefening hangen.

Ik werk met een positieve methode en op basis van moderne wetenschappelijke inzichten. Alle oefeningen worden aangeleerd door van het belonen van goed gedrag en ombuigen van ongewenst gedrag. Het welzijn van de hond staat bij mij op nummer 1. We maken bij oefeningen aanleren gebruik van de clicker, dit is een ondersteuning in de training waarbij wij met goede timing “markeren” en dat belonen.

Over mij

Net als vele anderen, ben ik op jonge leeftijd al besmet met het ‘hondenvirus’. Thuis hadden wij altijd meerdere honden. Samen met mijn moeder ging ik mee naar de hondenschool om naar de lessen te kijken. Thuis wilde ik niets liever dan met de honden oefenen. Op 16-jarige leeftijd mocht ik dan eindelijk mijn eerste hond zelf trainen. Al snel was ik niet meer te houden en liep ik onder andere hoopers en FCI obedience. Na het afronden van mijn opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente, ben ik verder gaan leren tot kynologisch instructeur.

Zelf woon ik in het prachtige Harderwijk, met mijn hond Ziggy, en mijn vriend en kat. Ziggy is een Schotse Terriër reu uit december 2018. Een echte ‘terror terriër’, zoals ik het met liefde noem. Op mijn website, en ook mijn social media pagina’s, zie je zijn schattige snoetje vaak voorbij komen.

Heb je vragen over mij, mijn honden, mijn lessen, of welk aspect van hondentraining dan ook? Neem gerust eens contact op!

Liefs, Sanne


Opgeleid door

Geaccrediteerd door