Workshop clickeren

Wil jij leren werken met de clicker? Of ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is?

Een clicker is een klein apparaat met een metalen plaatje erin. Druk je de plaat/de knop in, dan maakt het apparaat een ‘klik’ geluid. Clickertraining wordt al jaren succesvol ingezet bij het trainen van verschillende diersoorten. Ook honden kan je heel goed trainen door middel van de clicker.

Inhoud workshop

In deze twee uur durende workshop komen zowel theorie als praktijk aan bod. Je leert de voordelen van de clicker, hoe de clicker ‘werkt’ en hoe je deze kan inzetten met het trainen van je hond. Denk hierbij aan de verschillende clicker stijlen, timing en de beste opbouw van een oefening. Ook het uiteindelijke afbouwen van de clicker komt voorbij.

We leren de hond de clicker aan, en gaan er gelijk mee aan de slag. Jullie gaan enkele basisoefeningen doen samen met je hond. Ook is er ruimte om oefeningen die jij belangrijk vindt te oefenen.

Praktische info

De workshop vindt plaats op zaterdag 15 augustus 2020 om 11:00 en 14:00 uur op het terrein van HSVA in Amersfoort. De workshop duurt ongeveer 2 uur. De kosten zijn €25,00 per deelnemer met hond.

Aanmelden kan hier! Aanmelding is definitief nadat je een bevestiging hebt ontvangen en de betaling voldaan is.

Heb je zelf al een clicker? Top! Die mag je zeker meenemen. Voor iedere deelnemer heb ook een clicker beschikbaar.